El Barça no se’n surt amb el Badalona

Copa juvenil. El conjunt culer cau (1-2) amb l’equip escapulat, que es classifica per als quarts de final

El Barça no va poder superar el Badalona i va dir adeu a la copa juvenil. Avancen els escapulats, que es van imposar (1-2) als blaugrana i s’enfrontaran al Leganés en quarts. Els badalonins es van posar dos cops al davant en el marcador i a la segona no van cedir; es van avançar gràcies a Mario (37’), Gistau (47’) va empatar pels culers, i finalment Juan (64’) va fer el gol definitiu.

L’Espanyol, endavant

El conjunt entrenat per Javi Chica va superar (2-1) el Real Madrid en un partit que es va decidir al minut 120 amb diana d’Uri Pallas. Carlos Sánchez (36’) va ser l’autor de l’empat que va enviar el duel a la pròrroga. Els blanc-i-blaus se les hauran amb el Betis als quarts de final.