Barça

“Hi ha partits lletjos que s’han de guanyar”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va extreure coses positives de la victòria blaugrana a Balaídos, malgrat que l’equip no va firmar un bon partit. “Hem competit millor que contra el Granada. No hem patit gaire en defensa, si bé el seu gol és un error de falta de concentració. És la tònica de la temporada. Ens ha faltat atacar de millor manera en l’últim terç. Ens falta clarividència. Aquest curs ens toca viure aquesta situació de guanyar de manera agònica. No dominem tant i no sentenciem. És el resum de la temporada, però són tres punts importants”, va afirmar.

Amb el duel contra el Nàpols en l’horitzó, el tècnic va assegurar que té “sensacions bones” i no va retreure res a l’equip. “’No no se li pot recriminar falta d’actitud, agressivitat i personalitat. Té ganes de guanyar. Només cal veure com ha celebrat la banqueta el segon gol. Estem units i és positiu. És una victòria molt positiva. Hi ha partits lletjos que s’han de guanyar. Els passa a tots els equips”, va comentar, abans de dir que va ser una victòria “merescuda”. Finalment, Xavi va reconèixer que és un triomf que ajudarà. “Ens va bé per tenir moral i confiança. Estem abonats a patir i a les victòries èpiques, però això vol dir que l’equip creu en el que fem.”

POSITIU

“Estem abonats a patir, però això vol dir que l’equip creu en el que fem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)