Barça

Alèxia eclipsa el triomf sobre l’Atlético

Barça. El tècnic, Jonatan Giráldez, va explicar la seva sorpresa per la convocatòria de la capitana amb la selecció espanyola

Barça 2 Atlético 0

BARÇA:Cata; Bronze (Marta, 78’), Paredes, Engen, Ona; Patri, Aitana (Bruna, 82’), Pina (Vicky, 62’); Graham, Brugts (Mariona, 62’) i Paralluelo (Walsh, 78’).ATLÉTICO:Lola Gallardo; Shei, Cinta, Menayo, Moraza; Boe Risa (Banini, 66’), Gaby (Ana Vitória, 69’), Xènia; Eva Navarro (Crnogorcevic, 45’), Ludmila (Cardona, 45’) i Ajibade (Lucía Moral, 76’).GOLS:1-0 (39’) Paralluelo. 2-0 (76’) Vicky López.ÀRBITRE:Olatz Rivera Olmedo (basca).T.G.:a Bronze i Crnogorcevic.PÚBLIC:5.289 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Dimecres, després de l’empat històric a casa contra el Llevant, tot semblava enfocar-se en la reacció de diumenge contra un altre equip fort de la lliga: l’Atlético. Dijous, però, va saltar la sorpresa de la convocatòria d’Alèxia Putellas amb la selecció espanyola malgrat no haver rebut encara l’alta mèdica. Per això, la capitana va ser protagonista ahir al Johan Cruyff, i això que no es va moure de la llotja, el dia en què el Barça es va trobar amb la victòria contra l’Atlético. Sense cap pronunciament oficial i públic per part del club, li va tocar a Jonatan Giráldez explicar la versió dels fets. “La informació que tenia per part del club era que no aniria convocada. Quan surt la llista al dia següent i hi és, entenc que hi ha algun tipus de conversa. No sé quines persones hi han estat involucrades, però ha estat una sorpresa. Entenc que no depèn de mi ni del club”, va explicar el tècnic en la roda de premsa posterior al triomf contra les madrilenyes. Giráldez també va reconèixer que li “preocupa” que la convocatòria pugui alterar la planificació prevista amb Alèxia, que era que tornés després de l’aturada. “Si decideixen posar-la o no, no em pertoca. El que passi no és responsabilitat meva”, va sentenciar.

Pel que fa a la pilota, el Barça va reaccionar davant un Atlético que va plantar cara. Les blaugrana van dominar i es van imposar gràcies als gols de Salma Paralluelo en la primera part i de Vicky López en l’últim quart d’hora de joc. Un triomf que permet mantenir els nou punts d’avantatge sobre el Madrid just abans de l’aturada. La copa i la Champions esperen el conjunt de Giráldez en el pròxim mes de març.

LA VERSIÓ

La informació que tenia per part del club era que no aniria convocada. Ha estat una sorpresa
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)