Més futbol

Montse Tomé no dona pistes sobre Alexia, que entrena amb el grup

La selecció espanyola femenina disputa demà les semifinals de la Nations League contra Països Baixos (21h). El nom propi de la prèvia ha estat el d’Alexia Putellas, que va ser convocada per Montse Tomé malgrat no tenir l’alta mèdica i continuar en el seu procés de recuperació de l’operació al genoll.

Avui, la seleccionadora ha de confirmar quines 23 futbolistes entren en la llista final i quines dues jugadores són descartades. En aquest sentit, Tomé no ha volgut donar cap pista en la roda de premsa prèvia, si bé fa dos dies va explicar a RTVE que la idea era que pogués estar al camp. “Alexia està bé. Es troba en un procés de readaptació i, de moment, està entrenant el que pot. Possibilitats que entri? No donaré pistes al rival”, ha explicat. La decisió es prendrà després de l’entrenament que fa ara la selecció espanyola. “Ens queda un entrenament per veure-les. Aquests dies l’equip ha entrenat bé i estem contents amb el que s’ha fet al camp. Quan acabi l’entrenament, valorarem amb el cos tècnic i comunicarem quines 23 jugadores entren en la convocatòria”, ha afirmat.

En aquesta sessió, oberta als mitjans durant els primers quinze minuts, s’ha pogut veure a Alexia entrenant amb normalitat amb la resta del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)