Barça

Lewandowski: “Volem jugar més rondes de Champions”

Robert Lewandowski no tira la tovallola. El davanter, que es troba en un moment dolç després de veure porteria en 4 dels últims 5 partits que ha jugat el Barça, està convençut que l’equip encara és a temps de guanyar algun títol aquest curs. En una entrevista als mitjans oficials del club, Lewandowski ha parlat del seu moment de forma, de l’eliminatòria contra el Nàpols i les opcions a la lliga.

Com està a nivell personal?

“Fa un any i mig que soc al Barça i em sento molt bé. He guanyat i he marcat molts gols. Estic molt content i feliç. En aquest moment, i m’incloc, hem de fer més gols i guanyar més partits. Som en un moment on podem, no només guanyar, sinó també jugar millor. Ara tenim partits importants i espero que anem de victòria en victòria”.

Moment dolç de la temporada

“Jo vull jugar sempre el meu millor futbol. L’altre dia no vaig marcar contra el Getafe, però vaig jugar un molt bon partit, però sense gol. Per mi, com a davanter, és important tenir partits amb gol i guanyar. Tot i que al final compta més com anem com a equip i si guanyem. L’altre dia ens vam endur els tres punts i hem jugat un bon partit. Però com a davanter sempre vull marcar i ajudar el meu equip a guanyar”.

Partits clau

“Venen partits molt importants. Primer a Bilbao, després a casa amb el Mallorca i després a la Champions League. Estem en un moment on guanyar pot ser molt important per a nosaltres com a equip per guanyar confiança i seguir endavant. Estem en un molt bon moment. Tenim una setmana llarga per treballar als entrenaments i preparar els propers partits. Crec que també tornaran alguns jugadors importants que estaven lesionats i així poder tenir a la banqueta també jugadors importants amb experiència, no només joves. És important per a l’equip. Estic segur que si ara fem bons entrenaments jugarem millors partits que abans. Per a tots és important guanyar per dos, tres o quatre gols de diferència, com contra el Getafe”.

Eliminatòria contra el Nàpols

“Vam jugar un molt bon partit contra el Nàpols. Als primers 30 minuts vam jugar molt bé. Va faltar el segon gol, però ara falta el partit a casa. Si juguem des del primer minut com a la primera part contra el Nàpols crec que podrem guanyar i marcar més gols. El que volem és jugar les properes rondes. El Nàpols és equip perillós, amb bons jugadors, però volem guanyar aquest partit, tot i que encara queda una mica per a aquest partit i volem guanyar els que falten fins aleshores”.

Opcions a la lliga

“Depèn de com juguem nosaltres. Tenim molts jugadors amb molt potencial i molta qualitat. Hem de saber com podem jugar, no només per guanyar, sinó per tenir ocasions de gol. Contra el Getafe, per exemple, després de 5 o 7 minuts, vam veure que si donàvem més passades endavant tindríem més ocasions. Ens hem de saber adaptar durant el partit per poder jugar més fàcil i generar més ocasions. Si cal jugar més fàcil, ho hem de fer. Si cal tenir més possessió, ho hem de fer. Cal saber trobar solucions contra el nostre rival. Contra el Getafe vam jugar més fàcil però vam ser més efectius”.

L’adeu de Xavi

“Xavi serà el nostre entrenador fins a final de temporada i per a nosaltres és molt important estar concentrats per poder fer la nostra feina. Entenc que per a Xavi ha estat una etapa difícil i que ha estat molt emocional. Ell ha estat exjugador del FC Barcelona i ser entrenador del Barça és molt difícil per a Xavi perquè també és una persona molt emocional. Per a ell, el FC Barcelona és més que un Club. Entenc que per a la seva família tampoc ha de ser fàcil. Ens toca estar junts, anar en una mateixa direcció i guanyar partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)