Barça

“Les lesions de Frenkie i Pedri són una desgràcia”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández no podrà asseure’s divendres a la banqueta de Son Moix. Tampoc podrà jugar contra el Mallorca Ronald Araujo. Tots dos han vist veure avui contra l’Athletic la cinquena targeta groga i compliran cicle. És la lletra petita del partit a Bilbao. El Barça ha deixat escapar una oportunitat deliciosa d’acostar-se a només sis punts del Madrid i a sobre ha perdut dos puntals com Frenkie i Pedri. Demà se’ls faran proves, però avui Xavi davant els micròfons de Movistar ja ha advertit que no fa bona pinta: “Les lesions de Pedri i Frenkie són una desgràcia. No pinten bé. Entre avui i demà sabrem més coses. Estan els dos jugadors molt afectats i el grup també. Sembla que seran baixa per uns quants partits. Són dues notícies molt tristes”, explicava.

Pel que fa al partit, poca història. Un tren perdut: “No hem fet un bon partit. No hem atacat gens bé. Havíem de fer un pas endavant i no l’hem fet. És una oportunitat perduda en tots els sentits, una oportunitat perduda quant a joc, quant a sensacions, quant a classificació... ens podíem posar segons i a sis punts del Madrid i hem fallat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)