Barça

L’enèsima sortida

La dimissió d’Eduard Romeu s’afegeix a una llarga llista de directius i executius que han deixat el Barça des que Joan Laporta va accedir a la presidència en aquest segon mandat.

El primer a presentar la dimissió va ser Ferran Reverter, que només va durar onze mesos com a director executiu per divergències en la gestió del contracte amb Spotify. Poc després, Ramon Ramírez, director de l’Espai Barça i de l’àrea de patrimoni, també va renunciar al càrrec per raons personals. Precisament, a l’Espai Barça hi va haver dues baixes més molt sensibles el 2023. Al mes de maig, Jordi Llauradó, membre de la junta directiva del projecte, va decidir deixar-ho i passar a exercir com a directiu en l’àmbit de la fundació. En aquesta nova funció només va durar mig any. Àlex Barbany, el director executiu de l’Espai Barça, va prendre la mateixa decisió. Amb tot això, Raül Cabrera va abandonar les seves funcions com a director de vendes de l’estadi, Tour, Hospitality i Ticketing el gener del 2024.

Laporta també ha perdut pel camí el que era el director de futbol femení, Markel Zubizarreta; Mike Puig, que dirigia l’equip de la Fundació Barça Genuine i abans havia exercit de director de la Masia; Franc Carbó, director de gestió esportiva, i Maribel Meléndez, directora corporativa i peça fonamental en el projecte Espai Barça. I l’últim a caure ha estat Eduard Romeu, vicepresident econòmic.

Finalment, hi ha els casos de Mateu Alemany i Jordi Cruyff. El primer havia anunciat el seu adeu per fitxar per l’Aston Villa. Quan s’ho va repensar, el club ja havia pres la decisió de fitxar Deco i va acabar fent les maletes. Jordi Cruyff va decidir no renovar el contracte per emprendre nous projectes professionals.

Ferran Reverter
Director executiu febrer 2022
Ramon Ramírez
Director Espai Barça juny 2022
Àlex Barbany
Director executiu Espai Barça set. 2022
Jordi Llauradó
Directiu Fundació Barça juny 2023
Markel Zubizarreta
Director futbol femení setembre 2023
Raül Cabrera
Director de vendes gener 2024
Mike Puig
Fundació Barça Genuine gener 2024
Franc Carbó
Director gestió esportiva febrer 2024
Maribel Meléndez
Directora corporativa. febrer 2024
Eduard Romeu
Vicepresident econòmic març 2024
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)