Barça

Barça, Pep i clàssic a l’altra banda de l’oceà

Gira 2024. Per tercer estiu seguit, el Barça farà part de la pretemporada als Estats Units, ara a la costa est

El Barça continua abraçant els Estats Units i per tercer estiu consecutiu farà allà la pretemporada. Una gira amb un cartell de luxe, amb el retrobament amb Pep, un clàssic i un tercer partit contra un altre històric com el Milan. Tres partits programats contra el Manchester City el 30 de juliol, el Real Madrid el 3 d’agost i l’AC Milan el 6 d’agost, que tindran com a seu Orlando, Nova Jersey i Baltimore, respectivament. Si la Gira de l’any passat va tenir com a destinació principal l’oest del país amb partits a Los Angeles, Las Vegas i Dallas, el FC Barcelona canvia aquest any de localització i visitarà la costa est del país.

El Barça-City es jugarà al Camping World Stadium d’Orlando (amb capacitat per a 60.219 espectadors). Tots dos equips no s’enfronten des de l’amistós contra la ELA, impulsat per Juan Carlos Unzué, a l’agost del 2022.

El clàssic es jugarà al Metlife Stadium (amb capacitat per a 82.500 espectadors), la seu dels New York Giants i els New York Jets de la NFL i l’escenari on es jugarà la final del mundial de futbol del 2026. Serà la sisena vegada que els blaugranes juguen en aquest estadi i el quart clàssic en territori nord-americà.

El Barça tancarà la gira al M&T Bank Stadium de Baltimore (amb capacitat per 71.000 espectadors) contra el Milan, equip amb el qual ja es van enfrontar a la gira de l’any passat a l’Allegiant Stadium de las Vegas, amb victòria blaugrana per 1-0.

Aquests tres amistosos s’emmarquen en el Soccer Champions Tour 2024, un torneig impulsat per Sixth Street, amb la col·laboració de Legends i d’AEG, i que aquest any celebra la seva segona edició en què, a banda del Barça, el Madrid, el City i el Milan, també hi participarà el Chelsea. La gira d’aquest estiu significarà la setzena visita en la història del FC Barcelona als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)