Barça

Laporta: “Wembley? Estem il·lusionats”

Homenatge al llegat de Cruyff. Diumenge es compleixen vuit anys de la mort de Johan, i per a Laporta seria un somni poder tornar a Wembley l’1 de juny

Diumenge es complirà el vuitè aniversari de la mort de Johan Cruyff. Coincidint amb la proximitat de l’efemèride, ahir se li va retre homenatge en un acte celebrat a l’Escola Especialitzada de La Sagrera, un lloc especial perquè fa ara dotze anys, el 2012, s’hi va inaugurar el primer Cruyff Court, amb Johan present. Ahir hi va estar present en esperit, perquè al marge de l’homenatge impulsat pel club i la Fundació Cruyff, Joan Laporta, en el seu discurs, va fer referència a l’èxit del dream team a Wembley 92’ i el seu desig és tornar al mític estadi de Londres el pròxim 1 de juny: “Aquest any la final de la Champions es juga a Wembley. Us sona d’alguna cosa? Estem molt il·lusionats”, va dir. Laporta somia amb els ulls oberts, però també sap que el mur Mbappé-Luis Enrique serà un obstacle difícil de superar: “Primer, París. Treballar, competir i mirar de guanyar”, va sentenciar. La menció a la final de Wembley 92’ va fer somriure Eusebio Sacristán, present també en l’acte i un dels protagonistes directes d’aquell partit contra el Sampdoria. A l’acte també hi van assistir la viuda de Johan Cruyff, Danny Cruyff; Marta Segú, la directora de la Fundació del Barça, i Pati Roura, la directora de la Fundació Cruyff.

“Johan no se n’ha anat. Sempre el tenim present. És la persona en què ens reflectim. Ens va regalar lliçons de vida. Sempre estava a disposició de les persones que més ho necessiten i feia servir l’esport com una eina de solidaritat”, va dir Laporta, visiblement emocionat, recordant el llegat de Cruyff. “Va transformar el futbol en art. Ens va ensenyar a creure que es pot guanyar fent les coses bé, buscant l’excel·lència. Aquest missatge el tenim molt present en la junta directiva perquè et porta a assolir els somnis.”

Discursos presidencials al marge, l’acte va concloure amb un partit d’exhibició, sis contra sis, entre la canalla, amb Laporta i Eusebio fent de caps de cerimònia amb el servei d’honor. El president va signar samarretes als nens i les nenes i es va endur l’ovació dels presents.

LaLiga, al costat de Martínez Munuera

LaLiga va emetre ahir un dur comunicat en defensa de l’àrbitre Martínez Munuera, denunciat dies enrere pel Real Madrid per la seva redacció de l’acta del partit entre el conjunt blanc i l’Osasuna. L’organisme presidit per Javier Tebas, madridista declarat, considera que aquesta denúncia “és una manifestació més de la campanya duta a terme pel Madrid contra els àrbitres, amb la presumible intenció de pressionar l’esmentat estament i obtenir un avantatge competitiu amb les decisions que el col·lectiu ha de prendre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)