Nova golejada del Barça abans de l’aturada per seleccions (0-5)

El Barça ha tancat aquest mes de març, en el que ha estat l’últim partit abans de l’aturada per seleccions, amb una nova victòria contra el Llevant (0-5). Els doblets de Bruna (4’ i 50’) i Paralluelo (34’ i 52’) i el gol de Martina (68’) han decantat la balança per a un conjunt blaugrana que té a tocar el títol de lliga. Queden vuit jornades per disputar-se, i les culers tenen dotze punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Madrid.

El partit no ha pogut començar millor per a les blaugrana. En el minut 4, en la que era la primera arribada amb perill, el conjunt orientat per Jonatan Giráldez s’ha avançat en el marcador gràcies a una diana de Bruna Vilamala, que ha aprofitat una gran passada de Salma Paralluelo per obrir la llauna. El Barça ha continuat monopolitzant el control de l’esfèrica i assetjant la porteria rival, però faltava més contundència en els metres finals. En el minut 29, la portera local ha impedit el gol d’Alexia a boca de canó. En la jugada següent, Vicky ha estat providencial evitant que Alba Redondo es plantés sola a l’àrea. El duel ha anat pujant de revolucions, i Salma Paralluelo, una de les més actives en atac, ha fet el segon amb una rematada des de l’àrea petita després d’un gran control amb el pit (34’). En el temps afegit de la primera part, Bruna ha estat a punt de fer el tercer amb un xut des de la frontal que ha marxat lleugerament desviat.

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb un gol de Bruna (50’). Quan tot just s’havien jugat cinc minuts, la davantera ha fet el tercer amb una rematada de primeres des de la frontal. El Barça encara ha posat més terra de per mig amb el quart, obra de Salma Paralluelo (52’). Passada filtrada de Pina per a Vicky, que cau a l’àrea però assisteix a Salma des del terra perquè marqui a porta buida. En el 67’, Martina, en una jugada a pilota aturada, ha estat la més llesta al segon pal per estrenar-se com a golejadora en la lliga i situar el definitiu 0 a 5 en l’electrònic. Pina, en els darrers compassos del matx, ha estavellat una pilota al travesser.