Barça

“Hem d’estar orgullosos per com hem competit”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Tres decisions arbitrals polèmiques van condemnar el Barça al Santiago Bernabéu. “Tothom ho ha vist, no cal que digui res. Les imatges són allà. És una vergonya que encara no hi hagi tecnologia de gol. En la prèvia del partit vaig dir que desitjava que l’àrbitre passés desapercebut i que l’encertés, doncs cap de les dues. És una llàstima”, va dir Xavi Hernández, molt molest per l’actuació arbitral.

Malgrat la derrota, que deixa els blaugrana a onze punts dels blancs quan només queden sis jornades per disputar-se, el tècnic egarenc es va mostrar molt satisfet de com van jugar els seus futbolistes. “Hem d’estar orgullosos per com hem competit. Hem controlat molt bé el partit i hem merescut la victòria. Al final se’ns ha escapat per petits detalls”, va reconèixer Xavi, que no va voler parlar del seu futur a la banqueta blaugrana. “Ara no és el moment. Toca digerir aquesta derrota, que costarà perquè hem merescut la victòria. Hem estat millor que el Madrid. A partir d’aquí, toca pensar en el partit contra el València. Falten sis partits i poden passar moltes coses. Hem de continuar lluitant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)