Barça

Laporta: “Tindrem el millor estadi el món”

Joan Laporta i la junta directiva han anat aquest matí a l’Spotify Camp Nou, on s’estan duent a terme les obres del nou estadi. Les actuacions a l’estadi avancen segons les previsions i els pilars de l’estructura de la nova tercera graderia continuen pujant, a la vegada que les reparacions de la primera i segona graderia es van completant. “Tot va segons el previst. Això va endavant i ben aviat ho podrem posar a disposició dels socis i socies i a tots els aficionats i aficionades del Barça”, ha explicat Laporta a peu d’obra. “És molt emotiu perquè això farà que el Barça tingui el millor estadi del mon. Un estadi únic. Tornarem amb dues graderies renovades i tindrà capacitat per 60.000 espectadors, més o menys”, ha seguit.

“Això és històric. Com a president estic molt orgullós de com s’està treballant. Els socis i socies i aficionats i aficionats entenen que això és un somni col·lectiu del barcelonisme, de tenir el millor estadi del mon. I aquest esforç i sacrifici que estem fent tots, ho vull agrair com a president”, ha afegit. “Aquest nou estadi ens porta a una altra dimensió. Serà un temple del barcelonisme. El millor estadi del mon: el més còmode, el més pràctic, el més segur i aviat estarà a disposició”, ha completat. La idea és que l’equip torni a finals de novembre, coincidint amb el 125è aniversari del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)