Barça

Per tocar el cel, un avió fet a mida

Barça. L’equip que entrena Jonatan Giráldez estrenarà avui una aeronau personalitzada per viatjar a Londres, on demà s’enfrontarà al Chelsea per un lloc en la final de Champions

No hi ha millor manera d’aterrar en unes semifinals de Champions que fer-ho amb el teu propi avió. Això és el que farà avui el Barça quan s’enlairi en direcció a Londres a la recerca d’una remuntada que li permeti estar en la final del 25 de maig a San Mamés. Un repte majúscul, que les jugadores afronten amb optimisme i convicció. “Tenim moltes ganes de viatjar, estrenar-lo, i que ens acompanyi tots aquests anys, però sobretot de jugar el partit de dissabte. És un repte important, d’aquells que no trobem cada dia, però tenim ganes de jugar i confiança. Segur que ho tirarem endavant”, va dir Aitana en l’acte de presentació d’aquest avió totalment personalitzat amb els colors i l’escut blaugrana, i la imatge d’onze jugadores en representació de tot l’equip, fruit d’un acord de patrocini amb Vueling que s’estendrà fins al 30 de juny del 2026. És el primer cop que un equip de futbol femení a Europa disposa d’un avió de línia regular amb la seva imatge projectada. Tota una fita, que ara volen traslladar al terreny de joc.

L’equip de Jonatan Giráldez buscarà la segona remuntada de la setmana. Aquest dimecres, contra el Llevant les Planes i amb un onze ple de rotacions, les blaugrana van haver de remuntar el partit en dues ocasions per acabar guanyant el derbi per 2 a 4. Ara, el llistó puja. Tenen la difícil missió de remuntar una eliminatòria de semifinals de la Champions contra el Chelsea, equip que ja va demostrar el seu potencial a Montjuïc. El gol d’Erin Cuthbert en la primera part (40’) va posar fi a la ratxa d’imbatibilitat del conjunt blaugrana a casa des del febrer del 2019, i ara han de remuntar un 1-0 en contra a Stamford Bridge si volen arribar a la seva quarta final consecutiva i mantenir les esperances de revalidar el títol. El curs passat, en el mateix escenari i la mateixa fase de la competició, les culers es van imposar amb un gol de Graham (0-1). Per equip, joc i talent, el Barça és superior. Cal creure-hi.

LA TORNADA

Les culers buscaran la remuntada contra les ‘blues’ després del 0-1 de l’anada

OPTIMISME

És un repte important, d’aquells que no trobem cada dia. Segur que ho tirarem endavant
Aitana Bonmatí
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)