Barça

Fermín il·lumina el Barça amb un doblet contra l’Almeria (0-2)

El Barça ha fet els deures contra l’Almeria i s’ha assegurat, pràcticament, la segona plaça de la classificació. Amb aquesta victòria, els blaugrana s’allunyen a quatre punts del Girona, quan només en queden 6 per disputar-se. Per aquest duel, Xavi ha introduït quatre novetats, amb la presència de Ferran Torres, Sergi Roberto, Héctor Fort i Fermín. Precisament, l’andalús ha estat el gran protagonista del matx, amb un doblet que ha encarrilat el triomf (14’ i 67’).

El Barça ha arrencat el partit molt intents, localitzant el duel a camp rival amb la possessió de l’esfèrica i, alhora, pressionant molt a dalt per evitar que l’Almeria pogués sortir amb comoditat. La primera ocasió no ha tardat a arribar. En el minut 3, Lewandowski no s’ho ha pensat dues vegades i ha provat un xut des de la frontal que ha atrapat Maximiano. El conjunt local ha respost, poc després, amb una rematada amb molt poc angle de Langa, que ha aturat Ter Stegen, protegint molt bé el primer pal. Els blaugrana dominaven, i cada cop s’acostaven més, fins que ha arribat el premi. En el 13’, Fermín ha arribat molt bé des de segona línia per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una rematada de cap després d’una gran centrada d’Héctor Fort des de la banda esquerra. Novè gol de Fermín aquesta temporada. Unes pèrdues de pilota imperdonables, però, han permès a l’Almeria tenir a les seves mans el gol de l’empat. Primer, Leo Baptistao ha fallat una ocasió claríssima en un mà a mà amb el porter alemany. Després, ha estat Choco Lozano el que ho ha provat des de lluny, però s’ha tornat a topar amb Ter Stegen. Un xut al pal de Lamine Yamal (28’) ha estat l’última ocasió clara en la primera part del Barça, que en els darrers instants ha abaixat de revolucions i l’Almeria ho ha estat a punt d’aprofitar, amb una rematada al pal d’Embarba (43’).

La segona part ha arrencat igual que el final de la primera. Els de Pepe Mel han sabut aprofitar un nou desajust defensiu dels culers per disposar d’una nova ocasió claríssima, que Choco Lozano no ha pogut materialitzar. Els blaugrana no han tardat a reaccionar, amb un xut molt centrat de Fermín. Ara bé, jugaven amb foc. El segon gol no arribava, i els locals veien cada cop més a prop el gol de l’empat. Fermín, però, ha tornat a sortir al rescat. Quan més ensopit estava el partit, ha aparegut l’andalús per ampliar les distàncies amb el segon. Pilota en profunditat d’Héctor Fort per a la incorporació de Sergi Roberto, que fa una passada enrere per a l’arribada de Fermín perquè aquest acabi rematant de primeres (67’). Partidàs de l’andalús, que ha il·luminat a l’equip culer quan aquest més ho ha necessitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)