Barça

Giráldez: “Hem fet una temporada perfecta, som les millors d’Europa”

Jonatan Giráldez ha parlat en roda de premsa després de proclamar-se una altra vegada campió de la Champions League amb el Barça.

El guió d’avui

“Era l’únic equip que ens faltava per guanyar. Recordo la meva primera temporada com a entrenador, vam perdre 3-2 en un amistós i ens va enfadar. Per tot el context, estic content, sobretot sent l’última final. Al desembre es va dir que el rendiment aniria cap a baix i s’ha demostrat el contrari. S’ha mantingut l’esperit competitiu. Estic content”.

Què li ha passat pel cap?

“Moltes coses. Hi ha molta feina. Només veieu els partits. Hem après molt del passat. Hem vist un gran parti de futbol i hem arribat en el moment més important, en un estat magnífic. Això parla de la capacitat de les jugadores. Estic orgullós”.

Nou capítol en el futbol?

“El futbol és present i som els millors d’Europa. La mentalitat de cada temporada ha de ser la mateixa. Les estadístiques aporten poc. Ens hem centrat en el dia dia i en el que depèn de nosaltres. És moment de gaudir. El llegat que deixi el Barça amb els anys ens posarà en context. Ara toca gaudir”.

Canviar alguna Champions?

“No ho sé. No sé què van sentir elles. Vuit són moltes. M’agrada viure el present. Podíem millorar la temporada, hi havia marge. Hem de viure el present. Les tertúlies relacionades amb la història del futbol són vostres. Hem de gaudir dels èxits i treballar. La història ja dirà si som els millors”.

Marxar tranquil

“Marxo satisfet. Hem fet una temporada perfecta, de 10. Hem guanyat els quatre títols de forma merescuda. Hem estat superiors en tots els partits. Són moltes hores de feina, amb pressió i devoció. He donat el 100%. M’he buidat per al club i he fet el possible per ajudar i aportar el meu granet de sorra. Quedarà marcat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.