Barça

Aitana: “És dels millors dies que he viscut com a barcelonista”

Aitana Bonmatí ha parlat en roda de premsa després de proclamar-se una altra vegada campiona de la Champions League amb el Barça.

Dia més especial?

“És un dia molt especial, dels millors que he viscut com a barcelonista, si bé no vull oblidar els altres títols que hem celebrat. Cada un és important i no vull comparar-los. Però això d’avui va més enllà de guanyar. Tot el que estem aconseguint, amb tants culers a Bilbao...Em sento privilegiada de viure-ho. Pots guanyar o perdre, però és més que això. Dono les gràcies al club per deixar-nos viure aquest moment i per promocionar-nos. També a l’afició, que ha estat la jugadora 12”.

Ambient

“El que hem viscut ha estat únic i màgic. Quan veníem amb l’autobús ja hem vist els carrers i se m’ha posat la pell de gallina. He pensat que no podíem fallar .Si alguna cosa em fa mal és no guanyar per a ells, com va passar a Torí”.

El partit

“Sabíem que jugàvem contra un dels millors del món i ens havíem d’implicar totes durant els 96 minuts. Ho hem fet. El futbol no només va d’atacar, també d’ajudar-nos i implicar-nos en defensa. No em sorprèn perquè competim al màxim a cada entreno”.

Nou capítol en el futbol

“Venim demostrant-ho fa anys. El partit d’avui ens torna a dir que som campiones d’Europa un any més, però el Lió continua sent un gran equip. L’any que ve tornarem a començar per competir i guanyar la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)