Barça

Sergiño Dest, traspassat al PSV

El Barça ha anunciat aquesta tarda que ha arribat a un acord amb el PSV per al traspàs de Sergiño Dest, que firma fins al 2028. El club blaugrana es guarda un percentatge d’una futura venda del futbolista, que ja ha estat cedit aquesta temporada a l’entitat neerlandesa i ara s’està recuperant d’una greu lesió de genoll.

Dest mai ha aconseguit a can Barça trobar la regularitat. Va arribar la temporada 2020/21 procedent de l’Ajax, convertint-se en el primer jugador estatunidenc de la història del club. Com a culer ha disputat un total de 72 partits (56 com a titular) i ha marcat tres gols, ha repartit quatre assistències i ha aconseguit una copa en les dues temporades que ha format part del primer equip barcelonista.

Així doncs, el lateral internacional amb els Estats Units posa punt final a la seva etapa com a blaugrana després de dues temporades consecutives com a cedit, al PSV i, anteriorment, al Milan. El futbolista no tornarà als terrenys de joc fins al mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)