Barça

Thiago Alcántara: un amor d’estiu

Oficial. El Barça oficialitza el retorn de Thiago, que inicia formalment la seva ‘beca’ dins l’‘staff’ de Hansi Flick. La idea és que es formi com a tècnic durant les properes setmanes i viatjarà amb l’equip a la gira pels Estats Units

Dues setmanes després de comunicar públicament la retirada com a futbolista professional, als 33 anys, Thiago Alcántara va ser oficialitzat ahir com a nou membre de l’equip tècnic de Hansi Flick. Thiago fa dies que treballa a la ciutat esportiva Joan Gamper, però no va ser fins ahir que el club ho va fer oficial, un cop tots els detalls van quedar clars. La idea, ara mateix, és que Thiago estigui tot l’estiu treballant al costat de Flick i formant-se ell també com a entrenador. El tècnic alemany volia una figura com la de Thiago dins el seu equip tècnic per fer d’enllaç amb la plantilla i ajudar-lo a situar-se en la seva etapa d’adaptació al club i a la ciutat. El germà gran dels Alcántara coneix de sobres com funciona la casa i la idiosincràsia del club, domina el castellà i l’alemany, i pot ser una ajuda important per a Flick. Tots dos ja van coincidir al Bayern de Múnic i Flick volia una persona de confiança. Tot i que Heiko Westermann, un dels tècnics adjunts de Flick, també domina el castellà, el nou entrenador del Barça ha valorat positivament els coneixements que Thiago té del club per sumar-lo a l’equip.

Thiago es va criar a la Masia des dels 14 anys i ara torna a casa. La idea és que estigui en dinàmica d’equip unes setmanes. Viatjarà a la gira nord-americana i hi serà durant tota la pretemporada. Després ja es veurà si el matrimoni té continuïtat o tots dos agafen camins diferents.

Matthäus apropa Nico

Lothar Matthäus és el padrí de la filla gran de Hansi Flick i en aquest sentit és una veu autoritzada. Unes recents paraules seves acosten Nico Williams al Barça i il·lusionen el barcelonisme: “Espero que el Barça acabi fitxant Nico Williams. El meu amic Hansi somia amb això.” “Té una clàusula d’uns 58 milions d’euros i el seu valor real de mercat ja és superior als 100 milions. Seria una bona operació econòmicament i és un jugador fantàstic”, assegura. “Els equips de Flick són molt ofensius i el perfil de Nico encaixaria bé amb la seva idea.”

ESCENARI OBERT

Quan acabi la pretemporada, Flick i Thiago decidiran si allarguen la ‘beca’

NICO WILLIAMS

Matthäus, amic personal de Flick, avala el fitxatge de Nico per al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)