Barça

“A vegades cal un jugador que guanyi partits”

Flick. L’alemany destaca en la seva primera entrevista com a entrenador del Barça el nivell dels joves, però obre la porta a un futbolista diferencial

Hansi Flick valora molt positivament el nivell que estan oferint els joves del planter aquesta pretemporada, però no tanca la porta a la possible arribada d’un crac que faci elevar el sostre de l’equip. Encara no se l’havia sentit com a entrenador del Barça, i de fet, Flick encara no ha estat presentat, però ha ofert la seva primera entrevista a mitjans del club, que n’ha ofert diversos fragments abans que es publiqui íntegrament demà a Barça One.

L’alemany destaca que té “una molt bona connexió amb Deco”, el director esportiu del Barça. El tècnic es desfà en elogis a la feina del portuguès. Flick deixa clar que volen “augmentar el nivell de l’equip, això és el més important”. “A vegades, s’ha de portar un jugador que pugui guanyar un partit”, assegura el germànic, que deixa clar que la voluntat és intentar incorporar futbolistes al mercat que permetin un salt de qualitat.

Tot i això, l’ex del Bayern ha volgut destacar dels primers dies de pretemporada el nivell mostrat pels joves del planter. “Tenim molt bons jugadors joves, hem d’ajudar-los perquè puguin millorar. És la nostra feina i crec que part de la filosofia del Barça”, afirma Flick. “He de donar les gràcies a la Masia per com fan créixer els futbolistes. Normalment, quan els jugadors internacionals són fora la qualitat baixa, però aquí no passa”, hi afegeix el germànic, que detalla que els va demanar “qualitat, intensitat i concentració en cada entrenament i ho estan fent al 100%”.

De la proposta del seu Barça, l’exseleccionador alemany indica que “sempre voldran jugar i estar actius. Pressionarem, a vegades més amunt de l’habitual. Amb pilota cadascú ha de sentir-se lliure per donar el millor que pugui”. “Ara primer estem treballant la forma física; per mi és la base, és crucial. Ho fem en la primera part de les sessions; en la segona treballem amb pilota. Crec que és totalment diferent de com ho feien abans”, explica Flick sobre com funcionen els primers entrenaments. Afirma haver sentit “la passió pel Barça que la gent té aquí: l’afició, el president, els treballadors... tothom”. Flick diu que des que va viure en directe un Barça-Getafe el 2006 tenia al cap la idea “d’un dia ser entrenador aquí”.

LES REFLEXIONS DE L’ENTRENADOR

Tinc una molt bona connexió amb Deco; fa una feina fantàstica. Volem augmentar el nivell de l’equip; és el més important
Tenim molt bons jugadors joves. He de donar les gràcies a la Masia per com fan créixer els futbolistes
Hansi Flick
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)