Barça

Balde i Julián Araujo reben l’alta mèdica i Pau Víctor s’estrena

Els laterals ja estan completament recuperats i han entrenat amb total normalitat aquest dijous, coincidint amb l’estrena del nou fitxatge Pau Víctor a les ordres de Hansi Flick

Alejandro Balde i Julián Araujo han rebut l’alta mèdica i ja han sigut un més en l’entrenament que ha fet el grup aquest matí de dijous. Els futbolistes ja havien participat en trams de diverses sessions amb el grup, dins dels seus processos de recuperació. Però avui ja ho han pogut fer completament recuperats de les seves lesions (la de Balde de molts mesos), amb l’alta mèdica competitiva que els permetrà poder jugar els primers amistosos d’aquesta pretemporada, emmarcats en la gira nord-americana.

També hi viatjarà Pau Víctor, l’atacant del Girona que va signar ahir el seu fitxatge pel Barça a canvi d’uns 3 milions d’euros. És la primera arribada de l’era Flick i aquest matí ja s’ha entrenat a les ordres de l’alemany amb la resta de companys. Intentarà convèncer el cos tècnic aquestes setmanes per quedar-se a Barcelona, tot i que és una opció real la de sortir cedit.

L’equip posarà rumb diumenge cap als Estats Units, on la matinada de dimecres s’enfrontarà al Manchester City a Florida en el primer compromís d’aquesta fase de preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)