Barça

Hansi Flick: “Soc aquí per guanyar títols”

Barça. El tècnic alemany ha destacat la importància de crear “una bona atmosfera de treball” perquè l’equip blaugrana pugui tornar al camí de l’èxit

Hansi Flick ha estat presentat avui a l’Auditori 1899 com a nou entrenador del Barça. Acompanyat del president Joan Laporta, l’alemany ha remarcat la magnitud de l’entitat i la confiança que ha sentit per part del club des del primer dia.

La idea de joc

“La nostra proposta no s’allunya gaire de la del Barça que ha tingut tant èxit amb Guardiola o Cruyff. Vull un equip actiu amb pilota i sense. El meu staff tècnic i jo som a Barcelona per guanyar títols.”

El club

“Des del primer moment he sentit que el Barça és un club increïble. Ara, el nostre objectiu és crear una bona atmosfera de treball i dur l’equip el més amunt possible. Si entrenem fort, tot anirà bé. Tinc una estructura que m’agrada i un cos tècnic fantàstic. Si els jugadors donen el 100%, milloraran amb nosaltres.”

Nico Williams

“És jugador d’un altre club i jo només estic enfocat en el meu equip.”

El pivot defensiu

“Estic content amb el que he vist dels jugadors que poden ocupar aquesta posició. Saben què els hi demanem per jugar de ’6’.”

L’exigència

“L’entrenament és clau. Si entrenes al 60%, no pots competir al 100% el dia de partit. Vull veure l’equip jugar un molt bon futbol. La gira als Estats Units serà una primera prova.”

La prioritat

“La lliga és una competició molt important. El Barça és un dels clubs més grans del món i l’objectiu sempre ha de ser lluitar per títols.”

Thiago Alcántara

“El conec perquè el vaig dirigir al Bayern de Múnic. S’acaba de retirar i no està passant per un moment fàcil. Li vaig dir que aquí seria benvingut. S’ho va pensar i ja el tenim amb nosaltres en els entrenaments. És una gran persona i coneix el club.”

Sergi Roberto

“Ara mateix, no és jugador del Barça.”

La pressió

“Forma part de la meva feina. Els resultats són importants. Ara bé, per sobre de tot, hem de jugar bé. No sento pressió i, en tot cas, tinc el suport de la meva família.”

Lamine Yamal

“Ha fet una Eurocopa increïble, però és molt jove i ha de continuar creixent. Per aquest motiu, és important que continuï tocant de peus a terra. Ens aportarà molt, però encara té marge de millora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)