Barça

El Barça fitxa l’extrem Raúl Dacosta pel filial

El club ha arribat a un acord pel traspàs del jugador, amb pas pel Madrid i l’Espanyol, que enguany ha competit a la mateixa categoria que el Barça Atlètic amb la Ponferradina

El Barça ha fitxat a Raúl Dacosta pel filial. El club ha arribat a un acord amb la Ponferradina pel traspàs de l’extrem que va passar pel futbol base del Madrid i l’Espanyol. Aquesta temporada ha competit a la mateixa categoria que el Barça Atlètic, jugant 25 partits amb els de Ponferrada, 20 com a titular. Va fer tres gols i va donar sis assistències. El gallec, de 22 anys, signa un contracte per dues temporades, fins al juny del 2026.

El futbolista ha passat les proves mèdiques aquest divendres, ha conegut les instal·lacions i aquest dissabte s’incorporarà als entrenaments del filial blaugrana sota les ordres del nou tècnic Albert Sánchez.

Dacosta és un extrem ràpid i hàbil en l’u contra u, molt vertical. Sent dretà pot ocupar les dues bandes, el darrer any ho ha fet molt sovint a cama canviada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)