Barça

Els 31 escollits de Flick

Gira pels Estats Units. El Barça ja ha confirmat els noms que formana part de la gira nord-americana

El Barça de Hansi Flick volarà aquesta tarda cap als Estats Units. Està previst que l’expedició surti cap a les quatre de la tarda. El club ja ha confirmat els 31 futbolistes que formaran part de la gira nord-americana. Es tracta de Ter Stegen, Balde, Iñigo Martínez, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Oriol Romeu, Vitor Roque, Gündogan, Kounde, Julián Araujo, Lenglet, Pablo Torre, M. Casadó, Héctor Fort, Alex Valle, Pau Víctor, Astralaga, Kochen, Unai, Mika Faye, Marc Bernal, Gerard Martín, Noah Darvich, Guille Fernández, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Sergi Domínguez, Quim Junyent i Alexis Olmedo.

En el cas de Raphinha i Gündogan, tots dos s’uniran al grup demà dilluns a Orlando, i Kounde s’incorporarà el dia 1 a Annapolis. Els jugadors lesionats no viatjaran amb l’expedició als Estats Units i seguiran amb els seus respectius processos de recuperació.

Abans de volar cap a Orlando el primer equip del FC Barcelona ha dut a terme una darrera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió matinal que ha comptat amb la presència de Marc-André Ter Stegen, la novetat del dia al camp Tito Vilanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)