Càrrega a tot arreu

Internacionals. Tsygankov, Krejcí i Miovski són titulars amb la seva selecció i cap d’ells obté la victòria

Amb la majoria de futbolistes del Girona gaudint d’un cap de setmana de descans abans de començar a preparar la visita del Barça a Montilivi, els internacionals blanc-i-vermells van acumulant càrrega de treball amb les seves seleccions. L’interès ahir estava focalitzat en la Nations League, amb la participació activa de Viktor Tsygankov, Ladislav Krejcí i Bojan Miovski. També tenia partit el central del filial Antal Yaakobishvili, però va veure des de la banqueta l’Alemanya-Hongria.

Tsygankov va ser titular amb la selecció ucraïnesa, que jugava com a local a Praga, contra Albània. Konoplia va marcar l’1-0 per als ucraïnesos poc després del descans (49’), però els albanesos van reaccionar amb contundència, amb una remuntada en vuit minuts (54’ i 66’). Ucraïna va buscar l’empat, però no se’n va sortir. Tsygankov, després d’una primera tanda de canvis, va ser substituït per Zinchenko en la recta final (81’).

Ladislav Krejcí i Bojan Miovski, que han tingut poc protagonisme en l’arrencada del Girona, van jugar els 90 minuts. El central ho va fer en la dura derrota de la selecció txeca contra Geòrgia (4-1). El davanter va jugar sencer el partit que Macedònia del Nord va empatar en la visita a les Illes Fèroe (1-1).

Asprilla, sí; Solís, no

Yáser Asprilla va jugar la recta final del partit que la selecció colombiana va empatar contra el Perú, cuer en la fase de classificació per al mundial, a Lima (1-1). Els colombians no van començar bé, però van millorar en la segona part, amb l’entrada primer de James Rodríguez (46’) i més endavant, quan ja perdien, amb la d’Asprilla i Jhon Durán (72’), que va fer l’assistència del gol de l’empat de Luis Díaz. El Perú havia marcat primer mitjançant l’exdefensa del Girona Alexander Callens (68’). L’altre colombià del Girona, Jhon Solís, va veure el partit des de la graderia perquè va ser un dels tres descartats per Néstor Lorenzo. Colòmbia, que manté el tercer lloc de les eliminatòries, juga dimarts contra l’Argentina, líder.