Barça

Renovació al cos tècnic del filial liderat per Albert Sánchez

La marxa de Rafa Márquez i el canvi d’entrenador va acompanyat de força cares noves i tan sols la continuïtat de l’entrenador de porters

La marxa de Rafa Márquez del Barça Atlètic i el pas d’Albert Sánchez a ser el primer entrenador no és l’únic canvi al cos tècnic del filial blaugrana. El fins ara segon es converteix en primer i s’incorpora al seu costat Toni Clavero, com a tècnic assistent. Respecte a l’any passat, tan sols es manté l’entrenador de porters

Ho continuaran sent Unai Alba. s. Pel que fa a la preparació física s’han incorporat Miguel Villagrasa, com a preparador físic de camp, i Norbert Callau, com a preparador físic de gimnàs i força, tasca que fins ara assolia al Juvenil A. Per últim, Joan Vicente, s’incorpora com analista del filial blaugrana.

L’equip fa aquesta setmana un stage a la Vall d’en Bas amb 23 jugadors, amb molts juvenils per la presència dels del filial a la gira del primer equip. Realitzaran diverses sessions d’entrenament en aquesta segona setmana de pretemporada i aprofitaran el seu pas per la Garrotxa per jugar dos partits amistosos. Seran davant l’Escala i el Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)