Barça

Presa de contacte

Gira nord-americana. Gündogan i Raphinha van ser les novetats en el primer entrenament de l’equip blaugrana als Estats Units

Un cop aterrat a Orlando, el Barça va realitzar ahir una doble sessió d’entrenament en un camp annex a la Universitat de Central Florida per preparar el duel d’aquesta matinada contra el Manchester City de Pep Guardiola al Camping World Stadium. El més destacat de la sessió va ser la presència de Raphinha i Ilkay Gündogan, que van viatjar pel seu compte per incorporar-se en aquesta pretemporada directament a terres americanes després del seu pas per la copa Amèrica i l’Eurocopa, respectivament. Tots dos estaran disponibles pels tres tests programats (City, Madrid i Milan). Per la seva banda, Jules Kounde renunciarà a una de les quatre setmanes de descans que li pertoquen i s’afegirà a l’equip l’1 d’agost. D’aquesta manera, podrà estar disponible contra els madrilenys i els llombards.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)