Barça

Les penyes nord-americanes es bolquen en la gira

Han rebut l’equip amb gran expectació i han preparat trobades i desplaçaments a tots els partits

El primer equip del FC Barcelona ha tornat a visitar els Estats Units per a una nova gira de pretemporada i, un cop més, les penyes barcelonistes nord-americanes (Federació Món) s’han mobilitzat per rebre l’equip tal com es mereix. Si bé l’any passat l’escenari dels partits va ser la Costa Oest, aquest any els afortunats són els territoris de la costa atlàntica, on es disputen els tres amistosos del conjunt culer.

Orlando va ser l’escenari del primer partit contra el Manchester City, la matinada de dimarts, i les penyes ja van tenir-hi una presència destacada. Membres de la Penya Blaugrana San Diego van creuar tot el país per ser al costat de l’equip a la ciutat de Florida, on es van trobar amb penyistes de la Penya Blaugrana Garden State, arribats des de Nova Jersey. També hi va ser present la Penya Barcelonista Miami-Dade.

Gran expectació a Nova Jersey i Baltimore

El plat fort de la gira arribarà la matinada de dissabte, amb la disputa del Clàssic contra el Reial Madrid. Aquí, entraran en escena la Penya FC Barcelona Nova York i la citada Penya Garden State Blaugrana de Nova Jersey; aquesta última, amb el local a 20 minuts de l’escenari del partit, el MetLife Stadium. Totes dues penyes han preparat la tradicional trobada prèvia a l’aparcament de l’estadi i després ompliran les grades per animar l’equip. La PB Toronto i la PB Los Angeles, entre d’altres, també han confirmat la seva presència.

Pel que fa a la cita contra el Milan a Baltimore, la gran protagonista serà la Penya Barcelonista Washington DC, que ha organitzat un autobús per desplaçar-se al partit i té prevista l’assistència de vora 150 penyistes per animar els jugadors blaugrana. A més, la penya ha organitzat una trobada prèvia a un local proper al M&T Bank Stadium. La PB Nova York i la PB Los Angeles també seran presents en el partit, així com la Peña Corazón Blaugrana de Bogotá.

Altres entitats nord-americanes d’altres punts del país han organitzat festes per veure els partits amb tots els seus membres. És el cas de la Penya Blaugrana de Houston, la Penya Blaugrana de Fresno i la Penya Blaugrana de Charlotte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)