Barça

Jules Koundé se suma a la gira

El francès ha arribat als Estats Units i s’ha posat a entrenar amb la resta del grup poques hores després d’aterrar

Jules Koundé ja és un més a la gira nord-americana del Barça. El defensa ha aterrat aquest dijous als Estats Units i poques hores després s’ha posat directament a entrenar. S’ha sumat a la resta del grup en la darrera sessió que han dut a terme a la US Naval Academy d’Annapolis, a Maryland. L’equip hi prepara el partit que jugarà davant el Real Madrid al MetLife Stadium de Nova Jersey. Serà a la una de la matinada de diumenge, hora catalana.

El de Koundé era un dels darrers retorns pendents. El francès va avançar les seves vacances per arrencar abans la pretemporada després de l’Eurocopa. Després d’uns dies de descans, quasi obligats, s’incorpora a l’expedició i ja tan sols falten per arribar els internacionals espanyols. Primer ho faran els que van guanyar l’Eurocopa: Pedri (lesionat), Ferran Torres i Lamine Yamal. Quedaran encara per tornar els que estan disputant els Jocs Olímpics: Cubarsí, Èric García i Fermín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)