Barça

25 jugadores viatgen a Alemanya per disputar el primer test de pretemporada

El Barça femení disputarà aquest dissabte (11.30h) el primer partit de la pretemporada contra el Hoffenheim a Alemanya. Serà el primer matx que Pere Romeu dirigirà com a nou tècnic del conjunt blaugrana.

L’expedició blaugrana, que ja ha aterrat a terres alemanyes, la conformen 25 jugadores, de les quals 14 són del primer equip (Roebuck, Mapi León, Jana, Pina, Torrejón, Pajor, Graham, Kika, Rolfö, Bruna, Walsh, Engen, Brugts i Gemma) i 11 del filial (Martret, Serrajordi, Celia Segura, Meri Muñoz, Ona Baradad, Szymczak, Bezis, Schertenleib i Caño).

Abans del partit, està previst que l’equip realitzi dues sessions d’entrenament per arribar amb òptimes condicions físiques. Una aquesta tarda, i l’altre demà a les 17.30h.

Després d’enfrontar-se al conjunt alemany, les blaugranes tornaran a Barcelona per jugar contra el Montpellier el 17 d’agost (19h) a la Ciutat Esportiva a porta tancada. Una setmana més tard, disputaran la quarta edició del Trofeu Joan Gamper contra el Milan, el 23 d’agost a les 20h a l’estadi Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)