Barça

El Barça renova l’extrem Dani Rodríguez fins al 2027

Una altra de les perles del planter signa un contracte que el vincula al club per tres anys i jugarà aquesta temporada amb el Barça Atlètic

El Barça ha fet oficial la renovació de Dani Rodríguez fins a l’any 2027. L’extrem queda així vinculat per tres temporades al club i jugarà aquesta campanya al Barça Atlètic. Als seus 19 anys acaba la seva etapa juvenil, equip en el qual ha jugat el darrer any, a cavall amb el filial. Concretament, va disputar 13 partits amb l’equip que va entrenar Rafa Márquez.

Dani Rodríguez va arribar al FC Barcelona la temporada 2020/21 procedent de la Real Sociedad per incorporar-se al Cadet A blaugrana. Després d’una bona primera temporada com a culer, va fer el salt al Juvenil B, i en el segon any en la categoria ja va formar part del Juvenil A.

Dani Rodríguez ha estat aquest estiu un dels protagonistes de la consecució de l’Europeu Sub-19 de la selecció espanyola. De fet, després de perdre’s l’inici de la pretemporada del Barça Atlètic a causa de la disputa del torneig continental, l’extrem blaugrana s’ha reincorporat aquesta setmana als entrenaments del filial i ha lluït la medalla de l’Europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)