Barça

Julián Araujo, oficialment traspassat al Bournemouth per 10 milions

El lateral, que va jugar l’any passat cedit a Las Palmas, marxa a la Premier League sense haver debutat en partit oficial amb el primer equip del Barça

El Barça ha fet oficial el traspàs de Julián Araujo al Bournemouth. El club ingressa 10 milions d’euros pel lateral mexicà que ni tan sols havia debutat en partit oficial amb el conjunt blaugrana. Va arribar fa un any i mig des dels Galaxy i la temporada passada va jugar cedit a Las Palmas. Ho va fer sota les ordres de Garcia Pimienta acumulant 28 partits i dos gols.

Aquesta pretemporada 2024/25, el lateral ha completat la gira dels Estats Units sota les ordres de Hansi Flick. Finalment després de dues temporades, el mexicà deixa el club culer per posar rumb a la Premier League.

Amb aquest moviment, el Barça continua desencallant una operació sortida que encara espera força episodis, alguns força cantats i, potser, d’altres inesperats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)