Barça

Lamine Yamal entrena amb el Barça pendent de l’estat del seu pare

Lamine Yamal no ha faltat a la sessió matinal que ha fet el Barça a les ordres de Hansi Flick mentre està pendent de l’estat de salut del seu pare, apunyalat ahir al vespre a Mataró i hospitalitzat a l’hospital Trias i Pujol de Badalona.

La família de Lamine Yamal es va traslladar a l’hospital per conèixer l’estat de Mounir Nasraoui, no pas el futbolista, que va poder parlar per telèfon amb el seu progenitor per informar-se de primera mà sobre l’estat físic d’aquest.

Els Mossos d’Esquadra ja han detingut quatre persones relacionades amb l’agressió investigades per intent d’homicidi, tot i que només una d’elles hauria estat l’autor de l’apunyalament que ha deixat al pare de Lamine Yamal ingressat tota la nit amb pronòstic greu però estable –tots ells es troben a les dependències dels Mossos de Mataró esperant passar a disposició judicial.

A les 21 hores es va rebre l’avís d’una baralla a l’aparcament situat al carrer Pintor Rafel Estrany on en arribar la policia local va comprovar com hihavia una persona amb diverses ferides per arma blanca i per la descripció que van donar els testimonis dels fets, es va relacionar la situació amb una baralla anterior que hi havia hagut a primera hora de la tarda al carrer de Frank Marshall. La feina i la coordinació dels cossos policials ha estat clau en la detenció immediata dels suposats agressors del pare de Lamine Yamal.

Per part del club blaugrana es va personar al centre hospitalari Alejandro Echevarría, excunyat del president Joan Laporta i persona de màxima confiança d’aquest, que va acompanyar la família i va mantenir informat en tot moment el jugador de la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)