Barça

Dani Olmo: “Tenim un equipàs i vull guanyar sempre”

Dani Olmo ha parlat en una entrevista a Barça One, on ha parlat de com se sent després de fitxar pel Barça, una dècada després de marxar-ne. Les seves declaracions.

Personalitat

“Soc ambiciós. Vull guanyar sempre, no vull perdre ni a les bales”.

Tornar al Barça

“El Barça és casa meva; tinc la família i els meus amics a prop i tornar sempre és especial”.

“En marxar lluny de casa, evoluciones i millores en un altre món. Al final, però, jo vaig créixer a la Masia i en tinc els valors, conec el futbol i la casa, però també vaig aprendre moltes coses en el meu pas per Croàcia i Alemanya. Ara bé, el futbolista és el mateix. Creixes en molts aspectes, però segueixen sent el mateix”.

“Tornar al Barça era un somni. Tenia altres opcions, però per la manera com el club va afrontar el meu fitxatge, la iniciativa que va prendre... no m’ho vaig pensar”.

“Tant de bo pugui viure moment històrics amb aquesta samarreta, seria un somni”.

“La tornada a l’Spotify Camp Nou és una motivació. Només he tingut l’oportunitat de jugar-hi una vegada, però ara tindré l’oportunitat de trepitjar el nou Estadi. Espero viure moltes alegries. És un somni també fer-ho”.

Posició

“La meva posició és la de mitjapunta, però em puc adaptar a moltes posicions. Jugui on jugui intentaré donar el màxim”.

“Jo jugava de 9 quan era petit, però, a mesura que van anar passant els anys, també vaig jugar d’extrem i a Croàcia em van posar al mig del camp i jugo on tu vulguis”.

“Em comencen a moure d’infantil. Els dos anys a aleví jugo de 9. I a l’infantil, ja començo a jugar a la banda. A cadet anava a la selecció catalana i a l’espanyola i anava d’extrem. Aquests canvis de posició serveixen per créixer. “

Els companys

“A Alguns els conec de la selecció i ara poder jugar amb ells al club tot ho fa més fàcil. Però també jugar amb d’altres com Frenkie, Lewandowski, Ronald. Tenim un equipàs”.

“Coneixa a Gavi i Fermín de la Masia i ara compartirvestidor del primer equip és un somni”.

“Lamine és un talent innat. Un jugador increible i una persona molt bona i molt sana. Em porto molt bé amb ell, esperem tenim una bona connexió”

La Masia

“El treball, la idea, la filosofia. El què transmet el Barça, es veu reflectit a la Masia. Quan jo hi era havia molt jugadors, ara més, que jan arribat al primer equip”

“A la Masia hi vaig passar anys molt bons, potser els millors de la meva vida. Considero el Barça casa meva, aquí hi vaig créixer i vaig convertir-me en futbolista. Aprens moltes coses, independentment de les posicions on jugues. Els tornejos, les lligues, competicions a l’estranger... son experiències que et fan créixer”.

Croàcia

“Anar a Croàcia va ser canvi. Estava convençut de la decisió. Un idioma nou, gairebé ni parlava anglès. Vaig créixer molt. El Dinamo és com casa meva. Sempre que puc vaig a visitar-los. Tinc molts bons records de Zagreb. Va ser Un pas valent, però en tinc molt bons records. Allà em vaig acabar de formar i hi vaig passar més de cinc anys. Sempre, però, tenia al cap l’objectiu de tornar al Barça”.

RB Leipzig

“Jugar a la Bundesliga em va fer millor futbolista. Gràcies a aquella experiència he pogut jugar a la Champions i també anar amb la selecció espanyola he pogut jugar eurocopes i mundials i guanyar la Nations League i l’Eurocopa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)