Barça

La data del debut, enlaire

Espera. Dani Olmo, que encara no s’ha estrenat de culer, està pendent que el club l’inscrigui a LaLiga i així poder estar disponible per a Hansi Flick, de cara a l’inici del campionat demà al feu del València

A hores d’ara, no queda clar quan debutarà Dani Olmo amb la samarreta del Barça. El dia marcat era demà (21.30 h), en la primera jornada de lliga a Mestalla contra el València, però això resta enlaire, ja que l’egarenc encara no està inscrit a LaLiga com a futbolista blaugrana. Si demà, abans de l’inici de l’enfrontament, el club no ha aconseguit generar el fair play suficient per inscriure’l, no estarà disponibles per a Hansi Flick de cara al matx al feu valencianista. Espera Dani Olmo, com Iñigo Martínez, Vitor Roque, Pau Víctor, Pablo Torre i Álex Valle, que tampoc estan inscrits.

Treballa, doncs, l’entitat per aconseguir el marge necessari. Una sortida d’algun futbolista podria facilitar-ho, però sobretot, amb tan poc temps, ho solucionaria la validació per part de LaLiga de l’acord entre el Barça i Aramark. El proveïdor de serveis d’hostaleria i càtering assumeix els 40 milions de l’impagament de Libero, fet que resoldria l’entrellat, però la patronal no ha rebut la documentació encara per donar el llum verd.

L’Atlético, possible sortida per a Lenglet

Clément Lenglet continua buscant una sortida. El defensa francès, que el curs passat va jugar cedit a l’Aston Villa, ha estat tot l’estiu escoltant ofertes i, d’acord amb el que van indicar diversos mitjans estatals, s’entreveu que la definitiva sigui la de l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)