Barça

Flick: “Estic content amb la plantilla i convençut que serem un equip molt fort”

El tècnic es mostra amb ganes del debut en lliga a València i explica que Olmo no està a punt físicament, però Lamine sí i Pedri podria tenir minuts

El Barça debuta en lliga demà dissabte (21:30h) a Mestalla. El duel davant el València serà el primer partit oficial de l’era Flick. El tècnic alemany ha parlat d’aquest primer repte, de la situació del club i la plantilla, les inscripcions i els diversos lesionats.

Estrena a València

“Amb moltes ganes del primer partit de lliga. Serà molt dur, el València és un bon equip, juga directe, pressiona alt, ens buscaran espais darrere la nostra línia... això ens espera”

Inscripcions

“Tenim 22-23 jugadors inscrits. Demà decidirem qui estarà al camp i qui no”

Olmo, Pedri i Lamine

“Dani Olmo no està a punt per jugar demà, no està en la condició física adequada. Es va incorporar molt tard a la pretemporada. Tenim molts jugadors disponibles i volem cuidar-lo, evitar lesions. M’ha agradat molt poder comptar amb Pedri aquests dos últims entrenaments. Estarà amb l’equip a València, veurem com va i potser ens pot ajudar a la segona meitat. És un jugador diferencial i serà important durant l’any. Lamine Yamal sí, pot jugar a València”

Les lesions de De Jong, Ansu i Gavi

“Soc optimista amb les recuperacions de De Jong i Ansu, però no tenim dates fixades pels seus retorns. Sembla que van pel bon camí, però tenim altres opcions mentre no hi siguin. D’altra banda, estic molt content de tornar a veure a Gavi al camp cada dia. Està treballant molt bé, però necessita temps. És un gran jugador. No li posem pressió, té 20 anys, potser jugarà 10 o 15 anys més sense lesionar-se, és el moment de cuidar el seu futur.”

La plantilla

“Estic content amb els jugadors i la plantilla que tenim. La resta no ho sabem, és una incògnita. Tema fitxatges és difícil, però confio molt en el club. En les coses que no podem canviar i controlar no hi pensem. Però estic convençut que quan tornin els jugadors lesionats serem un equip molt fort.”

Derrota al Gamper

“No hi ha excuses, però dilluns l’equip estava cansat. Ha entrenat molt dur, amb molta intensitat, va ser un partit i resultat que no va arribar en el millor moment, però hem recuperat energia aquests dies i espero que ho puguem demostrar demà.”

Capitans

“El capità és Ter Stegen. La setmana vinent votarem, però de moment tenim al primer, que és Marc.”

L’adeu de Thiago del cos tècnic

“Estava clar entre les parts que estaria durant la pretemporada. Tenim una molt bona relació, va arribar a l’equip i ens ha ajudat molt. És increïble com viu el dia a dia, el que dona fora i dins el camp, té una qualitat humana enorme. Tenim ara l’Arnau Blanco. No sé si Thiago tornarà, és la seva decisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)