El Barça també goleja al Montpeller en el segon test amb una Pajor brillant (5-0)

El nou fitxatge estrella de les blaugrana ha anotat dos gols i ha donat dues assistències en un altre gran partit de preparació de les de Pere Romeu

El Barça de Pere Romeu ha golejat al Montpeller (5-0) en el segon test de pretemporada. Després de fer-li cinc gols al Hoffenheim en el debut, el femení blaugrana ha passat per sobre del conjunt francès en el duel disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on ha brillat Ewa Pajor, amb dos gols i dues assistències.

Ha introduït diversos canvis a l’onze Pere Romeu respecte al debut davant el Hoffenheim. No han pogut participar Claudia Pina ni Kika Nazareth, per molèsties. I han arribat més males notícies abans d’arrencar el partit, Graham Hansen ha patit problemes físics a l’escalfament i ha hagut de ser substituïda per Bruna Vilamala.

Però ben poc ha necessitat el Barça a partir del xiulet inicial. Precisament Bruna ha activat a la jove Alba Caño en profunditat, aquesta ha servit una bona passada enrere a l’interior de l’àrea i Esmee Brugts ha obert la llauna al primer minut de joc. 1 a 0 tan sols començar, es repetia el guió de l’amistós de la temporada passada.

Poc ha tardat a arribar el segon. Brugts ha fet una gran recepció entre línies, ràpida en el control i passada per habilitar de meravella a Ewa Pajor, que no ha perdonat en el mà a mà. Segon gol de la polonesa en el seu segon partit com a blaugrana. Sembla que n’ha tingut prou, perquè ha regalat el tercer a Rolfo. Ha robat Caño en la sortida de les franceses i ha deixat a la davantera dins l’àrea, però ha decidit assistir i no finalitzar. Ha repetit la fórmula per donar el quart a Vilamala abans del descans. Ha driblat la portera i ha picat la pilota al segon pal perquè la catalana fes el gol a plaer.

Ja al segon temps, Rolfo ha tornat el favor a Pajor. Després d’una gran jugada col·lectiva, la polonesa ha aconseguit el seu doblet per signar la maneta. Ha fet l’hat-tick, però l’àrbitre li ha anul·lat per posició antireglamentària. Ha continuat dominant el conjunt blaugrana, fins i tot després del reguitzell de canvis habituals d’aquests partits de pretemporada. Segon test superat i les sensacions continuen sent immillorables. Deu gols a favor i tan sols un en contra després de 180 minuts.