Barça

Flick s’agafa a La Masia

Planter. El tècnic està mostrant una gran confiança en els més joves, ja que a Mestalla va alinear de titulars cinc menors de 21 anys i va fer debutar tres jugadors provinents del filial

Més enllà de la titularitat de la parella Casadó-Bernal al centre del camp, l’aposta de Flick pels més joves a Mestalla va ser absoluta. El tècnic va decidir deixar a la banqueta Christensen, futbolista amb experiència i que havia fet gran part de la pretemporada, per alinear Pau Cubarsí. El d’Estanyol havia arribat feia una setmana dels Jocs Olímpics, però l’alemany en va tenir prou per entregar-li una posició a l’eix de la defensa. Com Bernal i Casadó, no va decebre. Va quallar un bon partit i va salvar un gol sota pals que hauria significat el 2 a 0 local.

Cubarsí, Bernal i Lamine Yamal van sortir d’inici. Són tres jugadors de 17 anys, formats a La Masia, que havien jugat junts al futbol de base blaugrana i que dissabte van saltar plegats a la gespa de Mestalla. A ells s’hi van sumar Casadó i Balde, amb tan sols 20 anys, també educats al planter.

Dels cinc futbolistes que van entrar de refresc, tan sols Christensen tenia més de 23 anys. Pedri, Eric Garcia, Gerard Martín i Pau Víctor van ser els altres escollits. Els dos darrers van debutar amb la samarreta del primer equip blaugrana, com Bernal. Una jornada de lliga li ha fet falta a Flick per donar minuts a tres jugadors que la campanya passada formaven part de la plantilla de Márquez al filial.

És evident que les necessitats hi ajuden. Les baixes i la manca de fitxatges fan que mirar a baix sigui més senzill. Però el nou projecte del Barça implica fer-ho i sembla que Flick hi està més que disposat.

3 DEBUTS

Bernal, Pau Víctor i Gerard Martín van tenir els seus primers minuts en partit oficial

17 ANYS

Lamine, Cubarsí i Bernal, els tres menors d’edat, van ser titulars a Mestalla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)