Barça

Gündogan deixa la selecció alemanya

Enmig dels rumors que el situen fora del Barça, aquesta tarda Ilkay Gündogan ha anunciat a través d’un comunicat difós a les seves xarxes socials que deixa la selecció alemanya. Es retira, doncs, del futbol internacional als 33 anys. Amb el seu país, el migcampista ha jugat 82 partits oficials, en els quals ha marcat un total de 19 gols. A més, ha participat en els últims dos mundials i en tres eurocopes, 2012, 2020 i 2024.

En el comunicat, el futbolista ha explicat que “després d’algunes setmanes pensant-ho, he pres la decisió que era el moment de posar fi a la meva carrera a la selecció nacional”. L’alemany, capità de la seva selecció en la passada eurocopa disputada a Alemanya també ha revelat que “abans del torneig vaig sentir cert cansament en el cos i també al cap, el que em va fer pensar. I els partits a nivell de clubs i seleccions no disminueixen”. “Gràcies a tots els aficionats, empleats, entrenadors i companys que m’han acompanyat en aquest viatge”, ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)