Barça

Les olímpiques tornen a la feina

Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Patri Guijarro, Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Salma Paralluelo i Vicky López s’han reincorporat aquest dimarts a la disciplina de l’equip dirigit per Pere Romeu després de deu dies de vacances per la disputa dels Jocs Olímpics de París.

Totes elles han acudit aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on han fet les proves físiques al gimnàs i posteriorment han passat les revisions mèdiques. A la tarda faran entrenaments individualitzats i en els pròxims dies començaran a fer treball amb les seves companyes. Així doncs, les vuit futbolistes ja estaran presents en la festa del Gamper contra el Milan aquest divendres (20h) a l’estadi Johan Cruyff, on Pere Romeu ja podrà comptar amb l’equip al complet.

Posteriorment, el Barça femení farà una petita gira als Estats Units del 25 d’agost a l’1 de setembre, on s’enfrontaran al Bay FC (27 d’agost) i al Dallas Trinity FC (30 d’agost). Serà el 8 de setembre quan el conjunt blaugrana comenci la defensa del títol de lliga contra el Deportivo al Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)