Barça

Gündogan deixa el Barça i el City oficialitza el seu fitxatge

El Barça ha fet oficial un acord de traspàs amb el Manchester City per Ilkay Gündogan, que deixa el club només un any després de vestir-se de blaugrana. El futbolista alemany ja ha estat anunciat com a nou jugador del Manchester City, club que va deixar l’estiu del 2023 per jugar al conjunt català.

Gündogan ha acumulat 51 partits al Barça (36 de lliga, 10 de Champions, 3 de copa del Rei i 2 de la Supercopa d’Espanya) en què ha marcat cinc gols i ha repartit un total de 14 assistències als seus companys (9 en la lliga, 4 en la Champions i 1 en la Supercopa).

El migcampista, tot i el seu pas efímer pel club, que s’ha hagut de desempallegar d’ell pels problemes continus amb el límit salarial, ha emès un missatge de comiat per a l’afició blaugrana: “Després d’un any és l’hora de dir adeu. Vaig venir aquí per afrontar un nou i emocionant desafiament, i estava preparat per això. Ho he donat tot per lluitar per l’equip i el club de la millor manera possible en una temporada difícil i estava desitjant ajudar als meus companys una temporada més. Ara me’n vaig en una situació difícil, però si la meva marxa pot ajudar econòmicament al club, em sentiré menys trist.

Tot i això, ha estat una experiència increïble i amb alt i baixos. Sempre he volgut jugar al Barça i estic molt agraït, ha estat un record i una experiència que no oblidaré. Desitjo el millor per aquesta temporada i de cara al futur. L’afició mereix que aquest gran club torni a estar entre els millors del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)