Barça

Lenglet, cedit a l’Atlético de Madrid una temporada

No hi ha opció de compra i el francès hauria ampliat un any més el seu contracte amb el Barça per diferir el salari

Lenglet ja és oficialment jugador de l’Atlético de Madrid. El Barça ha fet oficial l’acord de cessió per una temporada amb el conjunt madrileny. Es tracta d’una cessió simple, fins al 30 de juny del 2025, sense opció de compra ni d’ampliar aquest préstec.

A diferència de l’acord amb el Betis per Vitor Roque, en aquest cas el club no parla de xifres. Tot i això, Lenglet ha ampliat el seu contracte com a blaugrana per una temporada més, fins el 2026. D’aquesta manera, com va passar amb Umtiti, el mateix salari que havia de cobrar es reparteix en un any més, i el sou per temporada baixa. Això facilita que els altres clubs puguin pagar la seva fitxa. Segons RAC1, aquesta fitxa quedaria en 6 milions d’euros, 4 que pagaria l’Atlético i 2 que assumiria el Barça.

Lenglet és jugador del Barça des del 2018, quan va arribar procedent del Sevilla. Tot i això, les dues últimes campanyes ha jugat cedit a la Premier League. Primer, al Tottenham. El darrer any, a l’Aston Villa. Aquesta vegada es queda a la lliga espanyola i jugarà en un rival directe del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)