Barça

Golejada (2-5) en l’estrena de la gira pels EUA

El Barça ha golejat (2-5) el Bay FC en el primer duel de la gira pels Estats Units disputat aquesta matinada (hora catalana) al PayPal Park de San José (Califòrnia). Les blaugranes han hagut de remuntar fins a dues vegades per acabar emportant-se el duel.

L’exculer Asisat Oshoala, ara a les files del Bay FC, ha estat l’encarregada d’obrir el marcador i d’avançar el combinat local. Després d’una pèrdua en la sortida de pilota, la nigeriana ha marcat 1-0 (18’). Tres minuts més tard, però, ha aparegut Kika per marcar l’empat després d’una gran assistència de Graham (21’). Tot i això, les locals han tornat a colpejar via Kundananji (32’) i s’han tornat a avançar. De seguida, Patri (35’) ha tornat a fer l’igualada.

Després del descans el Barça ja ha dominat i ha estat en el tram final quan ha certificat el triomf. Mapi León (70’) amb un gol olímpic ha avançat l’equip que entrena Pere Romeu. Pina (90’) ha obert escletxa i finalment Patri (92’) ha sentenciat. El Barça disputarà un altre amistós més en terres nord-americanes davant del Dallas Trinity, al Cotton Bowl Stadium de Dallas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Graham Hansen agafa el relleu

SANT JOAN DESPÍ
 

Araujo afronta el següent pas

BARCELONA
 

Lewy, culer centenari

barcelona
 

El Barça guanya el primer partit al Johan, contra la Real (3-1)

SANT JOAN DESPÍ
 

Araujo continua amb la recuperació ja a la Ciutat Esportiva

barcelona
 
Pau Víctor
JUGADOR DEL BARÇA

“Per a mi, tenir un analista ha estat fonamental”

SANT JOAN DESPÍ
 

Cap a la recuperació

barcelona
 

Gavi, el retorn més esperat

barcelona
 

El primer al Johan

barcelona