Barça

Valle, renovat i al Celtic

Mercat. El lateral amplia el contracte fins al 2026 i marxa cedit a l’equip de Glasgow després de no convèncer Flick en la pretemporada

El capítol de sortides del Barça podria haver-se tancat amb la cessió d’Álex Valle al Celtic de Glasgow. Abans de marxar, el jugador, que acabava el contracte amb el Barça l’estiu vinent, ha renovat fins al 2026, amb opció a dues temporades més.

El lateral esquerre ja va estar cedit la temporada passada, concretament al Llevant, a segona divisió. Ha tingut l’oportunitat de fer la pretemporada amb el Barça i el seu rendiment no ha sigut ni de bon tros negatiu aquest estiu, però Hansi Flick ha apostat per Gerard Martín com a suplent de Balde. Possiblement, el tècnic alemany prefereix la fiabilitat defensiva i la superioritat física de Martín. Ara bé, ofensivament les capacitats de Valle han brillat més les darreres setmanes. Ha competit en els amistosos com a lateral dret, a cama canviada, al davant d’Héctor Fort, deixant clar que té condicions. Posa ara el rumb cap a Escòcia, a un equip històric en què l’entrenador, Brendan Rodgers, sembla que vol apostar per ell.

Chiesa s’allunya

Podria haver-se tancat el capítol de sortides i caldrà veure el d’arribades. La lesió de Bernal podria haver canviat les idees i potser l’extrem esquerre ja no és prioritari. De moment, l’opció de Chiesa sembla que s’esfuma, ja que l’extrem de la Juventus sembla a punt de fitxar pel Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Graham Hansen agafa el relleu

SANT JOAN DESPÍ
 

Araujo afronta el següent pas

BARCELONA
 

Lewy, culer centenari

barcelona
 

El Barça guanya el primer partit al Johan, contra la Real (3-1)

SANT JOAN DESPÍ
 

Araujo continua amb la recuperació ja a la Ciutat Esportiva

barcelona
 
Pau Víctor
JUGADOR DEL BARÇA

“Per a mi, tenir un analista ha estat fonamental”

SANT JOAN DESPÍ
 

Cap a la recuperació

barcelona
 

Gavi, el retorn més esperat

barcelona
 

El primer al Johan

barcelona