Barça

Aziz Issah arriba per reforçar el Barça Atlètic

El Barça i el Dreams FC ghanès han arribat a un acord per a la cessió del jugador Abdul Aziz Issah al Barça Atlètic per una temporada, fins al 30 de juny del 2025. L’acord inclou una opció de compra al final de temporada per al club blaugrana. El jugador viatjarà en els propers dies a Barcelona per incorporar-se a la dinàmica del conjunt dirigit per Albert Sánchez.

Aziz Issah, ghanès de 18 anys, és extrem esquerrà. Tot i això, s’adapta a les dues bandes. Ràpid i hàbil, té bones xifres golejadores. El nou futbolista culer acumula dues temporades d’experiència a la màxima categoria del futbol ghanès, tot i haver acabat ara l’etapa juvenil - farà 19 anys al novembre. En total ha disputat 46 partits de lliga, (vuit gols), cinc partits de copa (tres gols) i deu partits de la Copa Confederacions africana (quatre gols). A més, Aziz Issah ha disputat un partit amb el combinat sub-20 de Ghana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)