Barça

Lewandowski, canviat per molèsties físiques amb Polònia

El davanter blaugrana va haver de ser substituït en l’amistós davant Escòcia, en el qual va marcar per problemes musculars

El “virus FIFA” continua afectant els clubs, també al Barça. Després de la lesió de Fermín en el primer entrenament amb la selecció sub-21, ara és Robert Lewandowski qui ha activat les alarmes. El davanter blaugrana va haver de demanar el canvi per molèsties musculars en el partit que la seva selecció va jugar a Escòcia. Va ser substituït al minut 72 de partit.

“Vaig sentir molèsties i després hi va haver una mica de dolor”, va explicar el 9 després del partit. “Em vaig adonar que si m’arriscava avui, demà o demà passat podria ser molt pitjor. Pel bé de l’equip i per la meva salut, es va prendre la decisió d’abandonar el camp. La temporada serà molt exigent. Podria tenir fins a 70 partits al davant, així que necessito administrar les meves forces i energia sàviament”, va afegir el polonès, que demostra que va pensar en el Barça.

L’inici de temporada de Lewandowski és excel·lent. Quatre dianes en quatre partits i màxim golejador de la lliga. Polònia va vèncer a Escòcia per 2 a 3 i, abans de deixar el camp, el davanter del Barça havia marcat i assistit, allargant la seva bona dinàmica. Caldrà ara esperar per veure si els problemes musculars queden en simples molèsties o si es confirma algun tipus de lesió del polonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)