Barça

Ansu Fati rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria per visitar el Mònaco

El Barça ha donat a conèixer a primera hora de la tarda la llista de convocats per afrontar l’estrena a la Champions, aquest dijous (21h) contra el Mònaco a l’estadi Louis II. La gran novetat és Ansu Fati, que ja ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de la lesió de fascitis plantar. El davanter podria, doncs, redebutar amb el conjunt blaugrana, ni més ni menys, que en el primer partit de la màxima competició continental del curs.

En la convocatòria no hi són els lesionats Dani Olmo, Christensen, Araujo, De Jong, Fermín, Bernal i Gavi.

La llista completa la formen: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, Iñigo Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Koundé, Eric Garcia, Astralaga, Héctor Fort, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Cuenca, Guillermo i A. Fernández.

Hansi Flick ha variat la rutina dels partits de Champions. Després d’entrenar-se aquest migdia a Barcelona, han posat rumb a Mònaco. Aquesta tarda, no s’exercitaran en l’escenari del partit, però sí compareixaran en roda de premsa davant els mitjans de comunicació Hansi Flick i Kounde, a partir de les 19.30h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)