Barça

Hansi Flick

Entrenador del Barça

“Si no estàs al 100%, no tens lloc en aquesta competició”

Hansi Flick torna a la Champions League, competició que va guanyar al capdavant del Bayern fa quatre anys. Ara, entrena el Barça, amb el qual està protagonitzant un inici de temporada prometedor. “De moment anem bé”, va explicar en la prèvia del partit d’avui a Mònaco. “Estem en la bona direcció, però ara tenim una nova situació, la Champions League, i comencem una nova competició”, va continuar el tècnic. “Un club com el Barça vol guanyar títols i la Champions és la millor competició del món. Tots els equips juguen a gran nivell i hem d’estar a punt per jugar contra els millors. Si no estàs al 100%, no hi tens lloc”, va manifestar. “Ja estem ficats en la competició, ens hem preparat bé i tots tenim clar el que volem fer”, va indicar Flick, que del Mònaco va destacar que és un equip que “defensa molt bé i unit”.

El preparador també va parlar de noms propis. De la lesió de Fermín va assegurar que és “una pena”. “Me’n sento una mica responsable perquè podria haver parlat amb el seleccionador sub 21 perquè no hi anés”, va seguir. “Cal tenir cura dels jugadors”, va dir. De Dani Olmo, també de baixa, va indicar que espera que puguin “seguir jugant al mateix nivell sense ell”. Mentre que del recuperat Ansu Fati va expressar que està per jugar “45 minuts” i que “necessiten jugadors com ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)