Barça

Flick: “Ter Stegen ha reconegut que va cometre un error”

El tècnic alemany treu ferro a l’acció de l’expulsió d’Eric Garcia a Mònaco, parla del calendari i les baixes i destaca que, tot i que el Vila-real és un bon equip, veu “moltes opcions” de guanyar

L’entrenador del Barça, Hansi Flick, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà al camp del Vila-real (18:30h), corresponent a la sisena jornada de primera divisió.

L’anàlisi del partit a Mònaco

“Hem analitzat el partit de dijous i hem vist que també vam fer coses bé. Crec que no vam fer un mal partit. Demà hem de jugar amb la mateixa passió i intensitat que ho vam fer amb 10 homes durant 80 minuts. Avui, els he ensenyat als futbolistes vídeos de com van defensar els nou jugadors de camp amb un 4-4-1, i penso que ho vam fer molt bé. Vam tenir problemes quan algun dels jugadors només van poder donar el 80% o el 90%”.

El rival de demà

“El Vila-real és el tercer conjunt més golejador de primera divisió i és un equip ofensiu que juga molt bé amb la pilota, però tinc sensacions positives. Crec que tenim moltes opcions de guanyar”.

Un calendari exigent

“La FIFA ha de cuidar els jugadors. No és la millor situació. A tots ens encanta veure futbol a ple rendiment. Penso que s’hauria de reduir el nombre de partits. Dit això, quan va començar la temporada ja vaig dir que no posaríem excuses. És veritat que hem de tenir cura amb algun futbolista que acumula més càrrega de partits, com Cubarsí, però tenim una plantilla amb alternatives que poden jugar i demà ho gestionarem juntament amb l’equip mèdic. Estic segur que els que surtin d’inici estaran al 100%”.

La pilota, per sobre de tot

“Soc positiu, sempre penso que guanyarem. Els primers resultats de lliga ens ajuden a tenir més confiança en la idea de joc. El que m’agrada d’aquest equip és que tots els jugadors volen tenir la pilota. Això és una cosa molt positiva de veure perquè tots saben quina posició han d’ocupar quan estan ben conjuntats”.

Eric Garcia

“He parlat amb ell. Li agrada jugar de pivot, però hem de pensar en l’equip. Ara mateix el necessitem en aquesta posició. La vermella? Són coses que poden passar en un partit, però està entrenant-se bé i el veig preparat per jugar, sigui de central o al mig del camp. No és cap problema”.

Les baixes

“Tenim fins a vuit jugadors que no estan disponibles, però sempre em centro en els que estan a disposició del cos tècnic. De Jong i Gavi s’estan recuperant bé. La seva situació no és fàcil, i tot i que ja han participat en alguns rondos, encara necessiten més temps”.

“Marc Casadó va tenir algunes molèsties ahir a la tarda. Avui ja es trobava molt millor i crec que demà podrà jugar, com també Pedri. Hem fet treball preventiu i compto amb ells per a demà”.

“Tenim un bon equip, ho hem demostrat en els primers partits de lliga. Això passa en totes les temporades i tots els clubs. Sempre hi ha setmanes en què perds dos o tres futbolistes i, com a entrenador, ho has d’acceptar. Ens centrem en els que sí que tenen disponibilitat per competir i mirem de preparar-los bé. Anem pel bon camí, i espero poder-ho demostrar demà”.

Ansu Fati

“Espero que pugui tenir minuts en els pròxims partits. Quan tornes després d’una lesió, t’has d’adaptar. Tenim molt bona comunicació amb ell i amb els preparadors físics perquè pugui tenir l’oportunitat de jugar partits. Ho necessita. Som prudents, però la seva evolució és bona”.

L’error de Ter Stegen

“El joc de peus és un dels seus punts forts i això encaixa amb l’estil del nostre joc. Ell ha reconegut que va cometre un error, però no se li ha de donar més importància. És normal, jo també m’equivoco, com tothom. L’important és aprendre’n. Ho hem analitzat i espero que les consignes estiguin clares a partir d’ara. És hora de girar full i centrar-nos en el pròxim partit”.

Alejandro Balde

“Ho està fent molt bé. És un futbolista important per a nosaltres. Encara pot millorar en algunes situacions del joc, sobretot a l’últim terç, però la seva implicació és molt bona i és un lateral que m’encanta en l’aspecte ofensiu. Té una gran qualitat, però també molt marge de millora. Estem contents amb ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)