Barça

El hàndicap de la infermeria

Lesionats. Hansi Flick continua amb pocs recursos a la plantilla a causa de la llarga llista de baixes

No és Hansi Flick un entrenador que s’ofusqui davant de l’adversitat. “Ho hem d’assumir”, sol declarar sempre en aquestes situacions. I la realitat és que d’entrebancs se n’ha trobat força des que entrena el Barça. Un, que encara dura, és el de les lesions. Ara mateix, amb la baixa de Ter Stegen, són vuit les baixes –el mateix Ter Stegen, De Jong, Gavi, Araujo, Bernal, Fermín, Christensen i Dani Olmo– que té al grup, un problema que s’accentua tenint en compte que ja disposa d’una plantilla curta: 22 jugadors amb fitxa de primer equip. Restant els lesionats, es queda amb 14 efectius. El tècnic alemany ha promocionat des del principi de curs Sergi Domínguez, Gerard Martín i Héctor Fort, tots ells del filial.

Tot plegat, és un hàndicap important per a Flick, ja que amb aquesta falta d’elements queda limitadíssim de recursos per als partits. Avui, contra el Getafe, s’hi torna a trobar i haurà de completar la convocatòria amb més jugadors del filial. Darrerament ha apostat per convocar els cosins Toni i Guille Fernández, juvenils de primer any. Dels vuit que estan de baixa, els que primer s’esperen són Gavi i Frenkie de Jong, que fa dies que s’entrenen amb el grup per agafar sensacions i tornar a la competició. I Dani Olmo i Fermín, tots dos amb lesions musculars, haurien de tornar després de la propera aturada internacional, a finals d’octubre.

Gavi
Trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern. El van operar el 28 de novembre de l’any passat. Ja s’entrena amb el grup i tindrà l’alta aviat.
De Jong
Esquinç al turmell del peu dret produït el 21 d’abril i del qual no acaba de fer net. Ja s’entrena amb el grup i tindrà l’alta aviat.
Araujo
Lesió del tendó isquiotibial de la cuixa dreta de la qual va ser operat el 22 de juliol. Se l’espera a finals d’any.
Bernal
Trencament al lligament encreuat anterior del genoll esquerre amb afectació al menisc extern. El van operar el 9 de setembre. Un any de baixa, tornarà el setembre de l’any vinent.
Christensen
Tendinopatia al tendó d’Aquil·les del peu esquerre des del 24 d’agost. L’evolució de la lesió marcarà el seu retorn.
Dani Olmo
Lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta produïda el 16 de setembre. Se l’espera a finals d’octubre.
Fermín
Lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta produïda el 15 de setembre. Se l’espera a finals d’octubre.
Ter Stegen
Ruptura completa del tendó rotular del genoll dret de la qual va ser operat aquest dilluns. Vuit mesos de baixa, tornarà la temporada que ve o, si tot anés rodat, al final d’aquesta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)