Barça

“Iñaki ho està fent molt bé”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Serà aquest el primer partit que Hansi Flick encari sense el capità i porter, el seu compatriota Marc-André Ter Stegen. Una pèrdua important que serà pal·liada per Iñaki Peña. “Iñaki ho està fent molt bé”, va assegurar el preparador en la prèvia del matx d’avui. “Tant en la pretemporada quan va jugar com en els entrenaments es mostra com un futbolista molt professional i s’entrena molt fort”, va continuar. “Per a un segon porter sempre és molt difícil estar en disposició de jugar. Confiem en ell”, va indicar Flick, abans de ser qüestionat sobre si el club fitxarà algun sentinella. “Haurem de veure què fem. Ara mateix, no sentim pressió, estem còmodes amb Iñaki”, va explicar. “Hem de valorar les diferents opcions. Veurem com avancen els esdeveniments. Ho debatrem amb Deco, que té experiència i ha jugat amb jugadors de molt alt nivell, i veurem quina decisió prenem”, va cloure.

Flick també va parlar del partit d’aquest vespre. I va tenir un parell de contratemps, en forma d’atacs de tos, que li van fer aturar la roda de premsa en dues ocasions, que es va reprendre ja a la segona sense problemes. “Perdoneu”, va dir al final de la conferència. “Cada duel és diferent i ens hem d’adaptar amb el pla de partit. Esperem executar-lo bé”, va indicar l’entrenador, que veu a l’equip que dirigeix molt per arribar al seu sostre. “Hi ha moltes coses a millorar. Per tant, no hem arribat al final del projecte, sempre es pot fer millor. Ho estem fent bé. Pas a pas. Hi ha marge de millora”, va expressar el tècnic, content de l’ambient que envolta el grup. “Els entrenadors, el personal, el club en el seu conjunt, han contribuït a generar un entorn que afavoreix el jugador i que cadascú ofereixi el millor que té. És molt important que hi hagi una bona atmosfera. I la tenim”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)